Pop culture obsessives writing for the pop culture obsessed.
We may earn a commission from links on this page.
Pop culture obsessives writing for the pop culture obsessed.

Pallati 176

1986
1h 55m
Comedy
Advertisement

Cast

Eva Alikaj (Elsa)Ilir Bezhani (Sanderi)Elida Janushi (Marjeta)Anastas Kristofori (Perikliu)Pavlina Mani (Liria)Violeta Manushi (Teto Rita)Gëzim Rudi (Fredi)Roland Trebicka (Jovan Bregu)Merita Zoto (Irena)

Director

Mevlan Shanaj

Advertisement

Synopsis

English: A comedy by well-known Albanian theater. A comedy known and loved by all, under the interpretation of the most famous actors of the Albanian National Theatre. A comedy that provides only laughter. Albanian: Nje komedi nga Teatri Popullor Shqiptar. Komedia me e njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit Kombëtar. Nje komedi qe siguron vetem te qeshura.

Advertisement

Advertisement